Dags att packa!

Räcker en reväska till 5 personer som ska vara borta i 2 dagar? Och vad sjutton ska man packa!? Regnkläder och stövlar om det blir dåligt väder, men skulle det inte bli fint i helgen!? Man kanske skulle börja titta på nyheterna så man hänger med och vet vad som händer i världen. I alla fall de två sista minuterna så man har koll på vädret! Kanske bäst att packa för både sol och regn, å så badkläder och handdukar. Blir nog två resväskor ialla fall.

05:45

Kände mig rätt pigg ändå när jag väcktes 05:45. Inte lika pigg som tjejerna, men pigg. Normalt brukar jag vara som en trött sengångare, svag och orkeslös i varenda muskel. Allting brukar gå i slow motion, och jag vill helst ligga och dra mig i flera timmar innan jag orkar kravla ur sängen. Trötta steg nedför trappan och in i duschen MINST en halvtimme!
Men nu sitter jag här, klar, med två timmar att fördriva innan vi ska iväg! Hmn ska man göra nytta nu? OJ! kom på att jag körde en tvätt igår och glömde hänga!! Nytta får det bli!

Och så var det kalas igen =)

Var och varannan dag är det kalas känns det som. Satt precis och tänkte på hur många vi firar på ett år. Tror det är ca 35 personer och så lägger vi ca 200kr eller mer per person, fatta hur mycket pengar det blir!
-Jäkla miniräknare, slut på batteri! Mobilen då....Ca 7000kr!!! gaah. En utlandsresa ju!
35 gånger per år äter jag alltså tårta också! Kan det verkligen stämma!? Blir inte det tårta 3 gånger i månaden!?
Blir jag fet kommer jag sluta gå på kalas ta de 7000kr och suga bort fettet! -Blä!


Om du var en bläckfisk mamma


Hur sjutton ska man bära sig åt för att räcka till!? Med två händer och tre tjejer som alla vill hålla handen SAMTIDIGT!
Grin och gnäll så man kan bli galen!
- Sssch sssch nu räcker det, ni får turas om!
- Men om du var en bläckfisk mamma.
Ibland ÖNSKAR jag att jag var en...


Jag önskar att du var min bror!


På väg till dagis häromdagen upptäcker vi en stor, brun, fet MÖRDARsnigel som ligger mitt på stigen. Vi stannar och tjejerna står och betraktar den med förtjusning. Blä fy sjutton tänker jag när jag tittar på den slemmiga varelsen, då utbrister Amanda:
- Åh, jag önskar att du var min bror!

image1


RSS 2.0