Det ska firas

Klarade tentan!

Gott Nytt År!!!

N ew Year's Party Girl with Copy Space Royalty Free Stock Photo


Jullov

Eller lov och lov, två dagar har jag jobbat och resten borde jag ha pluggat vilket jag inte alls har gjort. Tjejerna har varit här så det har varit full fart på dagarna. Vi har åkt skridskor och lusten till att plugga har inte infunnit sig.
Det blir skärpning och mycket att ta igen från och med måndag.

Jag har köpt en ny klänning till nyår som jag inte känner mig helt bekväm i och som jag troligvis inte kommer använda. Den blir nog hängandes i garderoben tillsammans med pälsjackan som jag inte heller har använt. Det är dans till Nova i Arbogaparken på nyår som gäller så jag kommer ändå vara genomsvettig när kvällen är slut och då är det nog skönast med några gamla trasor ur garderoben.



Hur ska ni fira nyår?


Dan före doppare dan

Granen är klädd och julklapparna är klara. Imorgon åker jag och tjejerna till farmor och farfar och firar jul med halva släkten.



God jul på er!


Bara en vecka kvar till jul!

Meya:  - Nästa gång vi åker och handlar skulle jag kunna köpa en julklapp åt dig
             mamma....
             fast då måste jag få pengar av dig först....
             gör det nåt att du vet vad julklappen kostar?
 

The answer is always love

Om ni undrar vad som händer? Varför jag inte bloggat på länge, så är det för att jag pluggar kemi, kemi, kemi, kemi, kemi, kemi, kemi, kemi, kemi, kemi, kemi, kemi, kemi, kemi, kemi, kemi, kemi, kemi, kemi, kemi, kemi.

Okej nu överdrev jag, en kväll kollade jag på äntligen hemma. Där klistrade Lollo upp ett ordspråk på vägen - The answer is always love - det är vad jag kommer svara på tentan. Love, love, love, love, love, love, love, love!




Det måste man ju få rätt för!?


RSS 2.0